Nieuws

logo
Zoeken
U bent hier: Home / Nieuws

Nieuws

Regionaal economisch nieuws

 • Wereldwijde belangstelling vergroening chemie- en energiesector Noord-Groningen

  (26-11-2019)

  Meer dan 200 innovatieve bedrijven vanuit de hele wereld, onder andere uit Amerika, Hong Kong en Israël, hebben zich aangemeld met oplossingen voor de Sustainable Industry Challenge, Chemport Europe edition. In de Sustainable Industry Challenge hebben vijf industriële bedrijven uitdagingen voor de vergroening van de chemie en energiesector uitgezet. Economic Board Groningen organiseert de Sustainable Industry Challenge in samenwerking met partners uit de regio om snelgroeiende bedrijven met een mogelijke oplossing voor één van de uitdagingen te vinden en uit te nodigen naar de regio te komen.

 • Afscheid Erik van Raalten – Bureau Eemsdelta\EZ

  (19-11-2019)
  Na ruim 2,5 jaar neemt Erik van Raalten afscheid als adviseur economische zaken bij Bureau Eemsdelta\EZ. Per 1-12-2019 gaat hij aan de slag als adviseur economische zaken bij de gemeente Midden-Drenthe.
 • Sustainable Industry Challenge

  (14-10-2019)

  Om de verduurzaming van de Noord-Nederlandse industrie te versnellen, organiseert EBG samen met partners in de regio een wedstrijd om jonge, innovatieve bedrijven aan te trekken en te laten meedenken over verduurzaming van de chemie- en energiesector: de Sustainable Industry Challenge – Chemport Europe edition.

Archief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring