Bezoek het Eemsdeltaplein op de Promotiedagen (17-10-2018)

logo
Zoeken

Bezoek het Eemsdeltaplein op de Promotiedagen (17-10-2018)

Bent u van plan om op 6 of 7 november de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland in Martiniplaza te Groningen te bezoeken? Kom dan langs op het Eemsdeltaplein en ervaar wat de Eemsdelta-regio u te bieden heeft!

Het Eemsdeltaplein is jaarlijks een van de hotspots van de Promotiedagen. Het is een ontmoetingsplek van overheden en bedrijfsleven, bestuurders en ondernemers. Initiatiefnemers zijn Eemsdelta\EZ, Groningen Seaports en Werkpleinen Ability en Fivelingo. Het thema dit jaar is ‘Alles kan!’.

Alles Kan!

De Eemsdelta biedt legio mogelijkheden en bruist daardoor van de energie. De regio produceert dan ook een derde deel van alle Nederlandse energie. Ook bij de ontwikkeling van windparken op zee, datacenters, chemie en de circulaire economie speelt het gebied een voorname rol. Op het Eemsdeltaplein tijdens de Promotiedagen laten wij u graag alle mogelijkheden zien!

Deelnemers

De vele bedrijven op het Eemsdeltaplein laten zien dat de Eemsdelta bloeit als nooit tevoren. De vier Eemsdelta-gemeenten Delfzijl, Eemsmond, Appingedam en Loppersum - vertegenwoordigd in Eemsdelta\EZ - vormen samen met onder andere Groningen Seaports en de Werkpleinen Ability en Fivelingo het Eemsdeltaplein tijdens de Promotiedagen.

Programma

Het Eemsdeltaplein wordt op 6 november vanaf 12:00 uur officieel geopend door burgemeester Marijke van Beek, voorzitter van de Stuurgroep Economie Eemsdelta. Op 6 en 7 november kunt u vervolgens de hele dag terecht op het plein. Van 16:00 tot 17:00 uur wordt op beide dagen de gebruikelijke pleinborrel georganiseerd. Diverse bedrijfsverenigingen organiseren daarnaast ook een eigen borrel op het plein.

Gratis toegangskaart

Heeft u ook energie om in de Eemsdelta te ondernemen? Of wilt u bijgepraat worden over wat er in de Eemsdelta gebeurt? Kom dan naar het Eemsdeltaplein. Vraag uw gratis toegangskaart aan:

Bezoek het Eemsdeltaplein tijdens de Promotiedagen op 6 en 7 november!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring