Bezoek het Eemsdeltaplein op de Promotiedagen (29-10-2019)

logo
Zoeken

Bezoek het Eemsdeltaplein op de Promotiedagen (29-10-2019)

Bezoek op 5 of 6 het Eemsdeltaplein tijdens de jaarlijkse Promotiedagen in MartiniPlaza en ervaar wat de Eemsdelta-regio ondernemers te bieden heeft!

Het Eemsdeltaplein is jaarlijks een van de hotspots van de Promotiedagen. Het is het netwerkplein van Noord-Groningen, van overheden en bedrijfsleven, van bestuurders en ondernemers. Ook dit jaar is het thema ‘Alles kan!’. Een thema dat de innovatiekracht van de regio eer aan doet.

Alles Kan!

De Eemsdelta biedt legio mogelijkheden en bruist daardoor van de energie. De regio produceert dan ook een derde deel van alle Nederlandse energie. Ook bij de ontwikkeling van windparken op zee, datacenters, chemie en de circulaire economie speelt het gebied een voorname rol. Op het Eemsdeltaplein tijdens de Promotiedagen laten wij u graag alle mogelijkheden zien!

Programma

Tijdens de promotiedagen kunt u de hele dag terecht op het Eemsdeltaplein. Van 16:00 tot 17:00 uur wordt op beide dagen de gebruikelijke netwerkborrel op het plein georganiseerd.

Gratis toegangskaart

Wilt u ook in de Eemsdelta ondernemen? Of wilt u bijgepraat worden over wat er in de Eemsdelta gebeurt? Kom dan naar het Eemsdeltaplein. Vraag uw gratis toegangskaart aan:

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring