EBG Kenniscafe voor zzp'ers - 3 december 2019 (26-11-2019)

logo
Zoeken

EBG Kenniscafe voor zzp'ers - 3 december 2019 (26-11-2019)

Op dinsdag 3 december 2019 organiseert Economic Board Groningen samen met MOI Eemsdelta een EBG Kenniscafé voor zzp’ers.

Als ZZP'ers in de gemeente Het Hogeland, Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Midden-Groningen of de voormalig gemeente Ten Boer kunt u dit kenniscafé gratis bijwonen.

Programma 3 december

15:30 uur    Inloop met koffie en thee

16:00 uur    Welkom door dagvoorzitter en Maarten Soppe (EBG)
Wat kan EBG betekenen voor ZZP-ers? 

16:10 uur    Twee plenaire presentaties

  • Carin Brenninkmeijer
    Zelf(ver)standig ondernemen in de culturele sector 
  • Luutzen Hoornstra
    Effectief relatiebeheer en acquisitie in de praktijk 


16:30 uur    Workshop
Ondernemen start met een goed netwerk en 'de ander' moet een aantal zaken weten om jou te kunnen helpen. Tijdens deze workshop krijg je praktische handvatten om succesvol te leren netwerken en snel met elkaar tot de kern te komen. 

17:30 uur    Netwerkborrel

MOI Werkplekken

MOI Werkplekken is een initiatief van de Economic Board Groningen en heeft als doel ondernemers in Noord Groningen te helpen met laagdrempelige flexibele werkplekken. Inmiddels zijn er vier MOI-locaties: in Winsum, Bedum, Eemshaven en in Delfzijl. Deze locaties hebben elk hun eigen faciliteiten. Bij een aantal locaties is ook al sprake van een community. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op www.moi-werkplekken.nl en kom langs op 3 december bij MOI Eemsdelta!

Locatie en aanmelden

Het kenniscafé wordt gehouden bij Heuvelman Ibis, Handelskade West 34, 9934 AA Delfzijl. U kunt zich gratis aanmelden via de website van de Economic Board Groningen.

Bron: Economic Board Groningen

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring