Gezocht: ambassadeurs voor snel internet in Loppersum! (19-09-2018)

logo
Zoeken

Gezocht: ambassadeurs voor snel internet in Loppersum! (19-09-2018)

Voor de aanleg van Snel Internet Groningen in het buitengebied van de gemeente Loppersum dient minimaal de helft mee te doen. Breedband Noord-Groningen roept inwoners van de gemeente Loppersum op om mee te helpen deze minimaal benodigde deelname te halen.

Voor de aanleg binnen een gemeente is een minimum deelname van 50% van de bewoners op de witte adressen vereist. De witte adressen zijn de adressen waar nu nog geen snel internet verkrijgbaar is. Een ambassadeur helpt mee om dit te bereiken en er zo aan bij te dragen dat de bewoners in het buitengebied op snel internet worden aangesloten. In Loppersum is Breedband Noord-Groningen nog op zoek naar ambassadeurs.

Wat doet een ambassadeur?

Een ambassadeur helpt mee om voor iedereen in het buitengebied van een gemeente een snelle internet verbinding te realiseren. De rol van een ambassadeur kan mede op basis van de eigen voorkeur verschillend ingevuld worden. Zo kan men meehelpen bij de organisatie van een informatieavond voor bewoners, een bijdrage leveren aan het informatiekrantje in de eigen gemeente of in de eigen vereniging of omgeving de deelname aanmoedigen door de medebewoners hierover voor te lichten.

Aanmelden als ambassadeur

Wilt u zich aanmelden als ambassadeur in uw gemeente? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam, uw gemeente en e-mailadres naar info@breedbandnoordgroningen.nl.

Breedband Noord-Groningen gaat graag met u in overleg om te horen wat uw ideeën zijn.

Bron: Breedband Noord-Groningen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring