Ondernemersprogramma MKB Noord 'Jouw zaak, jouw toekomst' (08-01-2019)

logo
Zoeken

Ondernemersprogramma MKB Noord 'Jouw zaak, jouw toekomst' (08-01-2019)

Hoe zorgt u ervoor dat de klant bij u blijft komen? En dat hij u over tien jaar ook nog weet te vinden? Kortom, hoe blijft u aangehaakt bij de nieuwe tijd en weet u kansen te benutten? Over dit vraagstuk heeft MKB Noord  een ondernemerschapsprogramma voor retailers in de provincie Groningen samengesteld. In de Eemsdelta vindt op woensdagavond 27 februari hiervoor een startbijeenkomst plaats op landgoed Ekenstein te Appingedam (let op: gewijzigde datum en locatie) .

Wat en voor wie?

JOUW ZAAK – JOUW TOEKOMST is een ondernemerschapsprogramma speciaal voor retailers in de provincie Groningen die aangehaakt blijven bij nieuwe ontwikkelingen. Het is een praktisch programma waarin u zelf kiest waarmee u aan de slag wilt en het helpt u kansen te verzilveren. Naast individuele ondernemers nodigt MKB Noord ook winkeliers- en ondernemersverenigingen uit om deel te nemen aan dit programma.  

Direct aan de slag

U kunt mee doen aan dit programma door u aan te melden voor een van de startbijeenkomsten en vervolgens aan het maatwerkprogramma. Tijdens de start gaat u in gesprek over uw zaak en over uw toekomst. Vervolgens kunt u in het maatwerkprogramma kiezen uit verschillende tools die u helpen op bijvoorbeeld het gebied van financiën, marketing, personeel, gastvrijheid en bedrijfsopvolging. 

MKB Noord organiseert hiervoor door de hele provincie verschillende startbijeenkomsten. In de regio Eemsdelta vindt deze plaats op woensdagavond 27 februari 2019 van 19:00 tot 21:00 uur op landgoed Ekenstein te Appingedam (Let op: gewijzigde datum en locatie).

U kunt zich voor de startbijeenkomst aanmelden via de website retail.mkbgroningen.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring