Online EBG Kenniscafé (14-04-2020)

logo
Zoeken

Online EBG Kenniscafé (14-04-2020)

Een EBG Kenniscafé op een mooie locatie in de regio zit er helaas nu even niet in. Daarom komt Economic Board Groningen in deze bijzondere tijd met een aantal Online EBG Kenniscafés.

De coronapandemie die de wereld nu raakt bepaalt voor een goed deel onze agenda, raakt ons privé en zakelijk. Onze gezondheid is natuurlijk ons grootste goed. Zakelijk staat er veel on hold en dat doet net zo goed veel pijn, in de portemonnee en mentaal. Hoe red je je nu? En straks als de economie weer volop gaat draaien? Kun je op dezelfde voet verder en wil je dat ook? Heb je daarvoor de juiste kennis en vaardigheden? Voor antwoord op deze vragen en veel meer komt EBG nu met een online serie interactieve Online EBG Kenniscafés. Deze periode biedt namelijk ook kansen, juist omdat we nu tijd hebben voor bezinning, andere activiteiten en veel meer digitaal gaan werken.

Voor wie? 

Het Online EBG Kenniscafé is zeer geschikt voor kleine ondernemers en Zzp’ers. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Ondernemers en zzp’ers in Noord- en Midden-Groningen kunnen zich gratis aanmelden via de website van de Economic Board Groningen.

Online Kenniscafés:

  • Online EBG Kenniscafé 'Acquisitie op afstand' - 14 april 2020: Lees meer > 
  • Online EBG Kenniscafé 'Een online verkoopgesprek voeren' - 21 april 2020. Lees meer >
  • Online EBG Kenniscafé 'Financiële doelstellingen' - 28 april 2020. Lees meer >
  • EBG Kenniscafé 'Onderneem succesvoller met het Business Model Canvas' - 23 september 2020. Lees meer

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring