Speurtocht naar nieuwe medewerkers op het Suikerunieterrein (21-08-2018)

logo
Zoeken

Speurtocht naar nieuwe medewerkers op het Suikerunieterrein (21-08-2018)

Een festival voor werkzoekenden. Maar dan niet in de vorm van een reguliere banenbeurs, met heren en dames in pakken achter stands. Nee: het ‘Werkfestival’ dat op 31 oktober voor het eerst wordt georganiseerd op het Suikerunie-terrein in Groningen, moet een spetterend festival worden voor werkzoekenden én werkgevers op zoek naar personeel, met als centrale thema ‘Werk’.

Werk in Zicht, dat dit festival samen met Jongens van Lucht organiseert, verwacht 10.000 bezoekers en 250 standhouders en wil in ontspannen festivalsfeer ‘mooie ontmoetingen’ faciliteren: "Een bannervrij banen- en beroepen festival waar het draait om belevingen, nieuwe ontmoetingen en mooie ervaringen. Waar aanbieders worden uitgedaagd om hun vakgebied in een doe- en/of belevingsactiviteit onder de aandacht te brengen. Waar bezoekers worden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan, ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden op ontdekkingstocht te gaan. Kortom: een uniek festival waar ontmoetingen centraal staan! Met bedrijven, scholen, opleidingen andere werkzoekenden en de werkspecialisten van Werk in Zicht."

Meer informatie:

  • Datum: 31-10-2018
  • Locatie: Suikerunie terrein Groningen
  • Verwacht bezoekersaantal: 10.000
  • Werkgevers: > 250
  • Kosten € 185,- per bedrijf (twee personen)

Bezoekers kunnen zich vanaf 1 september aanmelden op www.werkfestival.nl. Bedrijven die deel willen uitmaken van de line up kunnen zich nu al aanmelden via de site.

Het Werkfestival is een initiatief van Werk in Zicht. Dat is een samenwerkingsverband tussen 24 gemeenten, UWV en SW-bedrijven in de arbeidsmarkt Groningen en Noord-Drenthe.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring