Sustainable Industry Challenge (14-10-2019)

logo
Zoeken

Sustainable Industry Challenge (14-10-2019)

Om de verduurzaming van de Noord-Nederlandse industrie te versnellen, organiseert EBG samen met partners in de regio een wedstrijd om jonge, innovatieve bedrijven aan te trekken en te laten meedenken over verduurzaming van de chemie- en energiesector: de Sustainable Industry Challenge – Chemport Europe edition.

Vijf industriële bedrijven uit de regio die actief bezig zijn met de energietransitie – Teijin Aramid, Suiker Unie, ENGIE, ESD-SIC en BioMCN – dagen succesvolle start-ups uit om innovatieve oplossingen te bedenken voor de kansen en uitdagingen die vergroening biedt. De deadline voor inschrijven is 11 november 2019.

Het doel is dat er concrete oplossingen komen voor vergroening van de chemie- en energiesector. De grote finale vindt plaats op 8 januari 2020, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Groningen Seaports in Delfzijl. Op deze avond nemen nationale en internationale scale-ups het tegen elkaar op in de spannende finale. De winnaar krijgt 100.000 euro om te besteden aan de pilot voor de door hun aangedragen oplossing voor de regio.

Lees meer over de Sustainable Industry Challenge (Engelse website).

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring