1000ste BEST-tas uitgereikt

Vandaag heeft wethouder Meindert Joostens de 1000ste BEST-tas uitgereikt. Dit is een gerecyclede tas waarmee je gemakkelijk Boeken, Elektrische apparaten, Speelgoed en Textiel (BEST) kunt inleveren.

De overhandiging van de tas was bij Hergebruik Plus in Appingedam. Mevrouw Saskia Muller, inwoner van Eemsdelta, kreeg bij de overhandiging een pakketje met lokale streekproducten. Mevrouw Muller: 'Mijn man en ik hebben de tas aangevraagd, omdat we allebei een nieuwe elektrische tandenborstel hebben en we willen de oude niet bij het restafval doen. De tas kunnen we steeds opnieuw gebruiken om dit soort afval in te leveren'. 'Inwoners zien steeds meer in dat afval waardevol is voor het maken van nieuwe producten', vervolgt wethouder Meindert Joostens. 'Daar is de uitreiking van de 1000ste BEST-tas een mooi bewijs van!'.

Vraag ook een BEST-tas aan!

Verminder restafval uit jouw huishoudelijk afval door een BEST-tas te gebruiken en deze in te leveren bij Hergebruik Plus in Appingedam en bij het Afvaloverslagstation Kloosterlaan in Farmsum. Je kunt de gratis tas per mail aanvragen via afvalscheiden@eemsdelta.nl of door te bellen naar 14 0596. Wij sturen de tas binnen vijf werkdagen per post naar je toe.

Uitreiking 1000ste BEST-tas