Afscheid wethouder Meindert Joostens op 13 september

Graag nodigen wij je uit om op woensdag 13 september afscheid te komen nemen van wethouder Meindert Joostens. Lees hier meer over de receptie.

Na de afgelopen 17 jaar als wethouder te hebben gewerkt, gaat wethouder Meindert Joostens nu genieten van zijn pensioen. De receptie is op woensdag 13 september in 't Schathoes in Appingedam.

Locatie: Alberdaweg 66 in Appingedam. 
Tijdstip: 16.00 tot 18.30 uur.

Programma

16.00 uur: Inloop 
16.30 uur: Toespraken 
16.45 uur: Tijd om afscheid te nemen

Hieronder een persoonlijk bericht van wethouder Meindert Joostens

Afscheid,

Op 1 september eindigt mijn periode als wethouder en ga ik met pensioen. Ik kijk met plezier en dankbaarheid terug op die 17 jaar. Ik heb geprobeerd het beste uit mezelf te geven voor onze mooie gemeente Eemsdelta. Samen met mijn vrouw Anita en onze (klein)kinderen hoop ik nu op een rustiger bestaan en te genieten van deze nieuwe levensfase. Er is afgelopen jaren veel gebeurd, maar er is ook nog veel te doen. In vol vertrouwen draag ik deze taak over aan mijn opvolger en de overige leden van het college van B&W.

Wij blijven in Delfzijl wonen. Daarom is het ook geen definitief afscheid. Hopelijk blijven we elkaar tegenkomen. 

Ik dank u hartelijk voor het vertrouwen en de prettige manier waarop ik mijn werk in deze gemeente kon doen. Op 13 september neem ik officieel afscheid, misschien zie ik u dan! Voor nu: het gaat u allemaal goed!

 

Vriendelijke groet, 

Meindert Joostens