Beweegboekje voor 55+'ers

Dat sporten gezond is, weten we allemaal. Speciaal voor inwoners die ouder zijn dan 55 jaar, brengt Huis voor de Sport Groningen een beweegboekje uit.

In het beweegboek staan alle sporten, verenigingen en activiteiten in de gemeente Eemsdelta waaraan je kunt meedoen. Om ervoor te zorgen dat het aanbod compleet is, heeft Huis voor de Sport Groningen je hulp nodig.

Jouw sportgroep ook in het beweegboek?

Veel verenigingen en organisaties zijn bekend bij Huis voor de Sport Groningen. Zij worden meegenomen in het boekje. Mogelijk zijn er kleinere sportgroepen en organisaties actief die geen website hebben en daardoor niet direct onder de aandacht zijn gekomen. Ook deze groepen wil Huis voor de Sport Groningen graag meenemen in het boekje. 

Zit je bij een sportgroep of organisatie en wil je dat Huis voor de Sport Groningen jullie activiteiten meeneemt in het beweegboek? Geef dit dan vóór vrijdag 18 november door. Dit doet je door een mail te sturen naar c.tenhove@hvdsg.nl met daarin je gegevens en informatie over de activiteit.

Beweegboekje aanvragen

Wil je een seintje wanneer het beweegboekje beschikbaar is? Stuur dan een mail naar k.pheifer@hvdsg.nl. Zodra de boekjes gedrukt zijn, laten we weten waar ze liggen. Ook worden de beweegboekjes uitgedeeld bij activiteiten.

Wandelgroep
Wandelgroep