DELTA netwerk in Eemsdelta

DELTA netwerk start met de aanleg van glasvezel in Delfzijl en Farmsum. Zij leggen dit netwerk kosteloos aan naar elke woning en verplicht je tot niets. Of je straks een abonnement op glasvezel wil, bepaal je helemaal zelf.

Hoe gaat de aanleg van glasvezel in de straat? 

Je krijgt een brief van de aannemer als jouw straat aan de beurt is. De stoep of straat gaat open zodat de kabel in de grond geplaatst kan worden. Dit gebeurt door te graven, boren of ondergronds schieten. De aannemer is expert hierin en bepaalt de beste manier. De straat is nooit langer dan 1 dag open. Aan het einde van de dag is de straat weer dicht. 

Hoe wordt de aansluiting naar mijn woning gelegd?

Om jouw woning op het glasvezelnetwerk aan te sluiten wordt de glasvezel vanaf de straat naar de woning gelegd. Na afloop van de werkzaamheden laten ze de tuin weer netjes achter. Als je voor glasvezel hebt gekozen, wordt het werk in jouw tuin of buitenterrein ook uitgevoerd als je niet thuis bent. In dat geval laat de uitvoerder een kaartje achter zodat je weet dat de aannemer geweest is.

Vragen of klachten?

Heb je vragen over bijvoorbeeld de planning of de aansluiting? Of heb je een klacht of ervaar je een storing als gevolg van de aanleg? Neem dan contact op met MiH. Zij helpen graag op werkdagen tussen 9.00 - 16.00 uur en zijn bereikbaar via telefoonnummer 085 888 17 46 of via delta@mih-gmbh.de.

Meer informatie?

Meer informatie over de aanleg van glasvezel vind je op de website van DELTA Netwerk. Via de postcodecheck vind je informatie over de aanleg van glasvezel en het laatste nieuws.