Eerste wisselwinkel in Loppersum geopend

Donderdagochtend 8 juli is de eerste wisselwinkel in het centrum van Loppersum geopend. Een wisselwinkel is tijdelijke huisvesting voor winkeliers, die hun winkelpand een periode niet kunnen gebruiken door versterkingswerkzaamheden. Deze tijdelijke winkels zijn de eerste in de aardbevingsregio.

De zaken gaan door

Door de versterking van verschillende MKB-panden in het centrum van Loppersum zijn in juni twee wisselwinkels geplaatst op het Henk Zigtermanplein. Het idee is dat winkeliers tijdens versterkingswerkzaamheden hun winkel kunnen voortzetten in het winkelgebied en goed bereikbaar zijn voor de inwoners. The Read Shop in Loppersum neemt als eerste intrek in een tijdelijke winkel. Jan Snel heeft de wisselwinkels gebouwd en geplaatst in opdracht van Nationaal Coördinator Groningen en de gemeente Eemsdelta.

Opening eerste wisselwinkel in Loppersum

Sleuteloverdracht

Tijdens de feestelijke opening overhandigden Peter Spijkerman, algemeen directeur Nationaal Coördinator Groningen, wethouder Annalies Usmany-Dallinga en Niels Vergeer, directielid van Jan Snel, symbolisch de sleutel aan de eigenaar van The Read Shop.

Heb je vragen?

Bel of mail ons, dan helpen we je graag verder. De gegevens staan onder deze pagina.