Ervaar je geur- of geluidshinder van bedrijven? Meld het via de Hinderapp!

Inwoners van de gemeenten Eemsdelta en Het Hogeland kunnen voortaan gemakkelijker en sneller geur- en geluidsoverlast van bedrijven melden via de Hinderapp. De Hinderapp is een web-app.

Ervaar je geur- of geluidshinder in jouw eigen omgeving? Meld dat dan meteen via de Hinderapp. In de Hinderapp kun je precies zien welke andere meldingen over geur- en geluidshinder er in de gemeente Eemsdelta zijn gedaan. Met gebruik van de Hinderapp help je mee om zichtbaar te maken wat er gebeurt in jouw leefomgeving. De Hinderapp geeft jou, je gemeente, de provincie Groningen en de Omgevingsdienst Groningen inzicht in de geur- en geluidshinder die inwoners ervaren van bedrijven. Dat is belangrijke informatie bij het maken van nieuw provinciaal milieubeleid.

Doe je mee? 

De Hinderapp is eenvoudig in gebruik. Je hoeft maar één keer jouw gegevens in te vullen om in het vervolg direct meldingen te kunnen doen. Jouw gegevens zijn alleen nodig voor meldingen in de Hinderapp. Ze worden niet doorgestuurd of voor andere zaken gebruikt.
De Hinderapp is ontwikkeld door de Provincie Groningen, gemeenten Eemsdelta en Het Hogeland en de Omgevingsdienst Groningen. Registreer je eenmalig via de website van Hinderapp.

Persbericht

Wil je meer informatie? Lees het persbericht op de website van Provincie Groningen.