Gebiedsregisseur Edwin Broekman stelt zich aan je voor

De gemeente vindt het belangrijk om dicht bij inwoners te blijven, ondanks het grote gebied. Daarom zijn vier gebiedsregisseurs aangesteld. Zij zijn de contactpersonen voor de dorpen en wijken van Eemsdelta. De komende weken stellen zij zich aan je voor. Deze week: Edwin Broekman.

Edwin Broekman stelt zich aan je voor

"Mijn naam is Edwin Broekman. Vanaf 1 januari 2021 ben ik gebiedsregisseur voor de wijken en het centrum in Delfzijl. Biessum en Uitwierde horen hier ook bij. In de afgelopen jaren was mijn werkgebied Delfzijl-Noord en de dorpen van oud Bierum. De komende tijd maak ik graag kennis met de bewoners, de buurt- of wijkverenigingen, organisaties en de ondernemers. Ik heb al kunnen zien dat de bewoners veel mooie dingen tot stand brengen in hun buurt of wijk. Samen met jullie ga ik graag aan de slag om jouw buurt nog fijner en prettiger te maken. Er staat veel te gebeuren, bijvoorbeeld de bouw van ongeveer 1000 nieuwe woningen voor de Delfzielsters die moeten verhuizen uit Delfzijl-Noord. Als je al die nieuwbouwlocaties bezoekt, ontdek je hoe mooi en bijzonder de wijken in Delfzijl zijn. Ook zie ik uit naar de samenwerking met de ondernemers en de centrummanager in het centrum."

Wat doet een gebiedsregisseur?

De gebiedsregisseur is het aanspreekpunt voor de leefbaarheid in jouw wijk. Je kunt bij Edwin Broekman terecht voor vragen, ideeën, wensen of andere zaken. Hij werkt vooral als verbinder tussen de dorpen en de gemeente, helpt mee en faciliteert bewonersinitiatieven. Afhankelijk van jouw vraag, vervult hij de rol van vraagbaak, wegwijzer, ondersteuner, doorverwijzer of meedenker. Hij zal ook regelmatig aanwezig zijn op allerlei plekken in de wijk. Zodra het weer mogelijk is, gezien corona, zal Edwin Broekman de verschillende ontmoetingsplekken in de wijken opzoeken.

Contactgegevens Edwin Broekman

Je kunt Edwin Broekman telefonisch bereiken via (0596) 63 93 99 of via de mail: edwin.broekman@eemsdelta.nl. Edwin werkt van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van woensdagmiddag. Je kunt hem ook volgen via zijn eigen Facebookpagina: Gebiedsregisseur Delfzijlster Wijken.

Idee voor je buurt

Heb je een vraag of idee voor jouw wijk of dorp? Dan is de gebiedsregisseur je eerste aanspreekpunt. Onze gebiedsregisseurs zorgen ervoor dat jouw informatie op de juiste plaats bij de gemeente binnenkomt. Lees meer informatie op onze website.

Gebiedsregisseur Edwin Broekman