Herfst- en wintercollectie bij Kledingbank Maxima in Delfzijl

Kledingbank Maxima is een winkel zonder kassa voor inwoners uit de gemeente Eemsdelta met een laag inkomen. Op dit moment ligt de herfst- en winterkleding in de winkel.

Ontvang je een bijstandsuitkering van de gemeente, een Wajong-uitkering van het UWV of een AOW-uitkering van de Sociale Verzekeringsbank? Heb je een baan met een laag inkomen of werk je als zelfstandig ondernemer? Als jouw inkomen niet meer is dan 110% van het voor jou geldende bijstandsniveau, dan ben je van harte welkom om bij Kledingbank Maxima in Delfzijl te komen winkelen.

Wat zijn de openingstijden en hoe maak ik een afspraak om te winkelen?

Kledingbank Maxima is van maandag tot en met donderdag open tussen 10.00 en 16.00 uur. Door de coronamaatregelen kun je tijdelijk alleen op afspraak winkelen. Bel voor het maken van een afspraak of meer informatie naar telefoonnummer 06 50 43 61 13. Tijdens het winkelen gelden de coronamaatregelen van de Rijksoverheid. In de maanden februari, juli en augustus is de winkel gesloten. Dan wordt de collectie omgewisseld.

Waar is de Kledingbank en wat moet ik meenemen?

Kledingbank Maxima is op de eerste verdieping in de bibliotheek aan de Oude Schans 23 in Delfzijl. Om te kunnen winkelen, heb je jouw legitimatiebewijs en het laatste overzicht van jouw salaris of uitkering nodig. Deze neem je mee.

Hoe lang kan ik herfst- of winterkleding uitzoeken?

De herfst- en winterkleding is tot en met januari 2022 bij Kledingbank Maxima aanwezig. Je hoeft niet in één keer al jouw herfst- of winterkleding uit te zoeken. Je kunt hiervoor ook op een ander moment terugkomen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Kledingbank Maxima, of op hun Facebookpagina.