Inloopspreekuren energiecoaches

Huiseigenaar? En vragen over energie besparen? Kom naar het inloopspreekuur voor makkelijke bespaartips van een energiecoach!

Gratis tips

Wil je besparen op je gas- en lichtrekening? Tocht het in huis of heb je andere vragen over hoe je energie kunt besparen in jouw koopwoning? De gecertificeerde energiecoaches van de Groninger Energiekoepel denken met je mee!

Huiseigenaren in de gemeenten Eemsdelta, Het Hogeland en Westerkwartier kunnen tijdens inloopspreekuren binnenlopen voor gratis tips van de onafhankelijke energiecoaches. De gemeenten werken samen met de Groninger Energiekoepel aan dit initiatief.

Op de inloopspreekuren zijn ook leden van duurzame energie-initiatieven uit je dorp of wijk aanwezig. Zij informeren je over hun activiteiten en laten zien hoe ze bij jou in de buurt energie besparen of opwekken.

Kom naar het inloopspreekuur!

Je kunt ook naar een inloopspreekuur gaan in een andere gemeente dan waar je woont. Aanmelden is niet nodig.

Gemeente Eemsdelta

Wanneer?

Zaterdag 23 oktober, van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Waar?

Duurzame Demo Woning, Heerestraat 17, Middelstum.

Gemeente Westerkwartier

Wanneer?

Zaterdag 9 oktober, van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Waar?

CazemierBoerderij, Hoofdstraat 27, Tolbert.

Gemeente Het Hogeland

Wanneer?

Zaterdag 16 oktober, van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Waar?

Dorpshuis Agricola, Heerestraat 21, Baflo.

Energiecoach bij je thuis

Lukt het niet te komen op een inloopspreekuur, maar wil je toch graag informatie of bespaartips? Of wil je liever dat een energiecoach meekijkt bij de situatie bij jou thuis? Ga naar de website van het Regionaal Energieloket en vul je postcode in of bel 085 - 04 95 700. Of neem contact op met de Groninger Energiekoepel via energiecoach@grek.nl of bel 050 -211 5199.