Inloopspreekuur energiecoaches 23 oktober

Ben je huiseigenaar en heb je vragen over energie besparen? Kom dan op zaterdag 23 oktober naar het inloopspreekuur in de Duurzame Demowoning in Middelstum voor makkelijke bespaartips van een energiecoach.

Heb je vragen zoals: hoe kan ik besparen op mijn gas- en lichtrekening? Of wat kan ik doen aan tocht in huis? De gecertificeerde energiecoaches van de Groninger Energiekoepel denken met je mee! Huiseigenaren in de gemeenten Eemsdelta, Het Hogeland en Westerkwartier zijn op zaterdag 23 oktober vanaf 12.00 tot 17.00 uur welkom in de Duurzame Demowoning aan de Heerestraat 17 in Middelstum. Tijdens het inloopspreekuur kun je hier binnenlopen voor gratis tips van de onafhankelijke energiecoaches. Je kunt dan ook een gratis energiebespaarpakket aanvragen. De gemeenten werken samen met de Groninger Energiekoepel aan dit initiatief.

Ook zijn er leden van duurzame energie-initiatieven uit jouw dorp of buurt aanwezig om je te informeren over hun activiteiten. Zij laten zien hoe ze in jouw omgeving energie besparen of energie opwekken.       

Energiecoach bij je thuis

Lukt het niet om naar het inloopspreekuur te komen, maar wil je toch graag informatie of bespaartips? Of wil je liever dat een energiecoach meekijkt bij de situatie in jouw thuis? Ga naar de website ´regionaal energieloket´ en vul jouw postcode in of bel 088 - 525 4110. Of neem contact op met de Groninger Energiekoepel via energiecoach@grek.nl of bel 050 -211 5199.

Gratis energiebespaarpakket naar keuze

Bij het inloopspreekuur op zaterdag 23 oktober is het ook mogelijk om een van de vier gratis beschikbare energiebespaarpakketten aan te vragen. Je kunt dan kiezen uit een verlichtingspakket, waterbespaarpakket, kleine isolatiemaatregelen of een energiepakket.