Let op betaalde hulp bij het aanvragen van subsidies en schadevergoedingen

Wij ontvangen als gemeente helaas berichten dat personen en bedrijven tegen betaling hulp aanbieden bij het aanvragen van de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen van 10.000 euro. Dit zijn geen medewerkers van de gemeente, de Nationaal Coördinator Groningen (NCG), het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) of het Regionaal Energieloket!

Deel geen privégegevens

We zien vaak voorbij komen dat er wordt gevraagd om privégegevens, zoals jouw DigiD of burgerservicenummer (BSN). Dat mag niet. Houd deze gegevens voor jezelf, want als ze in verkeerde handen komen kan hier bijvoorbeeld identiteitsfraude mee gepleegd worden.

Hulp bij het aanvragen van subsidies

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen van 10.000? Neem dan contact op met het SNN. Bel 050 - 522 49 24 of stuur een e-mail naar versterking@snn.nl. Wil je de subsidie gebruiken voor het verduurzamen van jouw huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het Regionaal Energieloket via https://regionaalenergieloket.nl/eemsdelta. Al deze hulp is gratis!