Lintjesregen 2022 – Ken jij iemand die een lintje verdient?

Elk jaar, net voor Koningsdag, is de ‘Lintjesregen’. Inwoners die zich langere tijd vrijwillig inzetten voor anderen in de gemeente, krijgen op deze dag een Koninklijke Onderscheiding van de burgemeester uitgereikt.

Voordragen kan tot 15 augustus 2022

Misschien ken jij zo iemand in Eemsdelta. Iemand die zich jaar in jaar uit vrijwillig inzet voor een club en/of vereniging. Of voor het organiseren van activiteiten voor het dorp. Of iemand die anderen altijd de helpende hand biedt. Jij kunt zo’n bijzondere persoon voordragen voor een lintje. Een aanvraag insturen voor de Lintjesregen 2022 kan tot uiterlijk 15 augustus 2021.

Voorwoorden en aanvraagformulier

Op lintjes.nl vind je alle belangrijke informatie, zoals de voorwaarden. Het aanvraagformulier kun je hier ook invullen en doorsturen naar de burgemeester, via bestuurssecretariaat@eemsdelta.nl. Is het voor jou niet mogelijk om de aanvraag digitaal in te vullen? Dan kun je een aanvraagformulier downloaden en met de pen invullen. Stuur het ondertekende voorstel met alle bijlagen naar:

Gemeente Eemsdelta, t.a.v.
bestuurssecretariaat,
Postbus 15 , 9900 AA
Appingedam.

Vermeld op de envelop: Vertrouwelijk.

Vragen?

Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat van gemeente Eemsdelta. Je kunt mailen naar bestuurssecretariaat@eemsdelta.nl of bellen naar 14 0596.

Lintje