Maak kennis met gebiedsregisseur Bokko Jan Huitema

De gemeente vindt het belangrijk om dicht bij inwoners te blijven, ondanks het grote gebied. Daarom zijn vier gebiedsregisseurs aangesteld. Zij zijn de contactpersonen voor de dorpen en wijken van Eemsdelta. Deze week stelt gebiedsregisseur Bokko Jan Huitema zich aan je voor.

Bokko Jan Huitema is gebiedsregisseur voor de dorpen Borgsweer, Termunten, Termunterzijl, Woldendorp, Wagenborgen, Meedhuizen en de wijken Tuikwerd, Over de Gracht/Scheepvaartbuurt, West II, Fivelzigt, Fivelmonde, Dethmerseiland en Tuikwerderrak.

Bokko Jan Huitema: "Mijn naam is Bokko Jan Huitema. Ik woon in Groningen met mijn vrouw en drie kinderen. Sinds 1 januari 2022 ben ik gebiedsregisseur bij de gemeente Eemsdelta. De afgelopen drie jaar was ik ook al werkzaam in deze omgeving. In dienst van Cadanz Welzijn deed ik Welzijn op Recept en opbouwwerk in de gemeente Delfzijl. Verschillende dorps- en wijkorganisaties heb ik in de afgelopen weken gesproken. Er zijn veel interessante thema's die op dit moment tegelijk spelen. Ook heb ik het gebied verkend. Ik geniet van de afwisseling tussen de wijken en het weidse rondom de dorpen. Jullie kennen jullie eigen omgeving het beste. Ik ga daarom graag met jullie aan de slag om jullie dorp of wijk nog beter en prettig te maken. Met veel plezier kijk ik hier naar uit!"

Wat kan Bokko Jan voor je doen?

Als gebiedsregisseur is Bokko Jan het aanspreekpunt voor de leefbaarheid in je wijk of dorp. Je kunt bij Bokko Jan terecht voor vragen, ideeën, wensen of overige zaken. Afhankelijk van de vraag, vervult Bokko Jan de rol van vraagbaak, wegwijzer, ondersteuner, doorverwijzer of meedenker. Bokko Jan is, wanneer het kan in verband met de coronamaatregelen, ook regelmatig aanwezig in de dorpen. Kijk voor meer informatie over de gebiedsregisseurs op de pagina Idee voor je buurt.

Contactgegevens Bokko Jan Huitema

Je kunt Bokko Jan telefonisch bereiken via telefoonnummer 06-21972926 of via de mail: bokkojan.huitema@eemsdelta.nl. Bokko Jan werkt maandag tot en met donderdag en op vrijdagochtend. Je kunt Bokko Jan ook volgen via zijn eigen Facebookpagina: Gebiedsregisseur Eemsdelta Bokko Jan Huitema

Klacht of melding woonomgeving

Is iets niet in orde in de woonomgeving? Maak dan een melding via het Meldpunt woonomgeving.

Gebiedsregisseur Bokko Jan Huitema