Nationale Diabetes Challenge - Wandel ook mee!

Wandel vanaf mei samen met andere inwoners in Appingedam of Loppersum onder professionele begeleiding. Meld je aan voor een 20 weken durend programma.

Wandel vanaf mei samen met andere inwoners in Appingedam of Loppersum onder professionele begeleiding. Het is niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen train je voor een wandelafstand van 3, 5 en 10 kilometer. Deelname is voor alle inwoners van de gemeente Eemsdelta en is voor iedereen gratis. 

Wandelen in Appingedam of Loppersum

In Loppersum start de groep vanaf 2 mei 2022 elke maandag om 12.00 uur. De wandeling duurt tot ongeveer 13.00 uur. De startlocatie is station Loppersum aan de Stationslaan 8. In Appingedam start de groep vanaf 6 mei 2022 elke vrijdag om 12.00 uur. De wandeling duurt tot ongeveer 13.00 uur. De startlocatie is Gezondheidscentrum Overdiep aan de Stadshaven 23. Het is voor de duur van 20 weken. 

Aanmelden voor de wandeling in Appingedam

Aanmelden voor de wandeltochten in Appingedam kan via Kinese Fysiotherapeuten via telefoonnummer (0596) 613066 of via e-mailadres: info@kinesefysio.nl

Aanmelden voor de wandeling in Loppersum

Aanmelden voor de wandeltochten in Loppersum kan via Kirsten Pheifer, beweegcoach, via telefoonnummer 06-83134875 of via e-mailadres: k.pheifer@hvdsg.nl.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig. Daarnaast krijg je voorlichting over gezond leven waardoor je actief werkt aan je gezondheid.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Kirsten Pheifer, beweegcoach in de gemeente Eemsdelta, via telefoonnummer 06-83134875 of via e-mailadres: k.pheifer@hvdsg.nl.