Nieuwe impressieborden en website de Eendracht

We hebben nieuwe borden bij de Kartonbaan in Appingedam neergezet. Zo kun je goed zien hoe het Eendrachtterrein eruit komt te zien. Ook is er een nieuwe website.

Groen wonen dicht bij het stadshart van Appingedam

Onlangs ontvingen de eerste huurders van Groninger Huis en Marenland in woonwijk De Eendracht in Appingedam de sleutel van hun nieuwe woning. De bewoners van de tiny houses gingen hen al voor. Het begint zichtbaar te worden hoe mooi het wordt in woonwijk De Eendracht. Niet voor niets hebben we het over Parkwonen Appingedam. 

Nieuwe impressieborden en website

Bij de entree aan de Woldweg en langs de Kartonbaan zijn borden met impressies geplaatst, die een mooi beeld geven van de toekomstige invulling van het gebied. Er is ook een nieuwe website, waar belangstellenden voor een nieuwe woning op De Eendracht hun woonwensen kunnen doorgeven. Dat is belangrijke informatie voor de gemeente en voor projectontwikkelaars die hier woningen gaan bouwen. 

Nieuwsgierig geworden? 

Je bent van harte welkom in woonwijk De Eendracht en laat je inspireren door de prachtige impressies. Houd bovendien de website in de gaten voor het laatste nieuws over Parkwonen Appingedam. Wil je meer informatie over woningbouwlocatie De Eendracht? Mail dan naar J. Reinsma, projectleider De Eendracht: jan.reinsma@eemsdelta.nl.