Ondernemen op de Eems

Ben je een ervaren of aankomend ondernemer in de techniek in de gemeente Eemsdelta? En wil je kennis en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers? Dan ben je vrijdagmiddag 14 oktober van harte welkom op het zeilschip de 'Loodskotter Eems'. Wethouder Hans Ronde is tijdens de vaartocht ook aanwezig.

Lees hieronder het persbericht.

Elkaar versterken

Het doel van de vaartocht is ondernemers de kans te geven elkaar nog meer te versterken en/of hun bedrijf verder te laten groeien. Het Ondernemersloket van de gemeente ondersteunt dit initiatief van harte. De ervaren en aankomend ondernemers worden aan boord aan elkaar gekoppeld. Terug aan wal houd je contact. De mate van samenwerking en coaching hierbij bepaal je zelf. Begin 2023 nemen wij contact met je op om naar jouw ervaringen te vragen. 

Aanmelden

Ben je de ondernemer die wij zoeken? Geef dit vóór woensdag 21 september door via ondernemersloket@eemsdelta.nl. Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Je bent bereid tot een voorgesprek en hebt interesse in coaching en/of samenwerking.
Laat bij aanmelding kort weten wie je bent. Geef hierbij ook aan waarom je mee wilt. Het aantal plaatsen aan boord is beperkt. Bij te veel aanmeldingen gaan we loten. Meer informatie volgt na 21 september.

Ondernemersloket Eemsdelta

Heb je vragen over de uitnodiging of andere vragen over het ondernemerschap? Neem dan contact op met het Ondernemersloket Eemsdelta via ondernemersloket@eemsdelta.nl. Tips over wat de gemeente voor jou kan betekenen zijn ook welkom.

Foto van de Dijk bij Bierum