Online informatieavond Regionaal Energieloket Eemsdelta

Op dinsdag 6 december vindt de volgende informatieavond van het Regionaal Energieloket plaats. Tijdens deze online bijeenkomst krijg je onafhankelijke en gratis informatie over alles wat je moet weten over een goed werkende verwarming.

Wat houdt de informatieavond in?

Tijdens de online informatieavond leer je hoe je je verwarming optimaal afstelt. Maar ook waar en hoe je het beste kunt verwarmen. En of vloerverwarming een goed idee is. Er wordt antwoord gegeven op vragen zoals: 'Is het slim om de temperatuur van mijn cv-ketel te verlagen?' en 'Wat is het nut van lage temperatuur verwarming?'. Tenslotte krijg je informatie over nieuwe verwarmingsoplossingen zoals infraroodverwarming. 

Hoe meld ik me aan?

Via de website van het Regionaal Energieloket meld je je aan. De informatieavond is online en begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 60 minuten. Wil je op een later moment terugkijken? Dat kan! Als je je aanmeldt, ontvang je na afloop van de bijeenkomst een e-mail met een link om de avond terug te kijken. 

Zijn er nog meer informatieavonden?

Ja, de avond op 6 december is de tweede in een serie van 3. De eerste informatieavond (op 1 november) ging over het tochtvrij maken van het huis. Deze avond kijk je terug via de website van het Regionaal Energieloket. Op dinsdag 10 januari 2023 vindt de derde en laatste informatieavond plaats. Dan krijg je tips voor het maken van een persoonlijk verduurzamingsplan voor je eigen woning. 

Meer informatie

Alle informatie over de onderwerpen van de avonden én aanmelden kan via de website van Regionaal Energieloket.

Foto van een verwarming met de knop.