Opening paviljoen voor Bronswoningen

In 2022 start de bouw van de nieuwe ´Bronswoningen´ in Appingedam. Op dinsdag 2 november is daarom een paviljoen geopend aan de Heiman Akkerstraat in Appingedam waar bewoners alvast de nieuwe woningen kunnen bekijken.

Opening paviljoen voor Bronswoningen

In 2022 wordt een start gemaakt met de bouw van de nieuwe 'Bronswoningen' in Appingedam. Nijhuis Bouw zal dit bouwproject leiden. Op dinsdag 2 november heeft Nijhuis Bouw daarom aan de Heiman Akkerstraat in Appingedam een paviljoen geopend waar bewoners alvast de nieuwe woningen kunnen bekijken. Ook kunnen bewoners hier materialen voor de nieuwe woningen bekijken, zoals stenen en dakpannen. Het paviljoen staat op het terrein waar vroeger 't Pinkeltje stond. Naast dat het paviljoen een showroom is voor de nieuwe woningen, wordt dit gebouw ook gebruikt als vergaderlocatie.

Bronswoningen

Nijhuis Bouw is na een uitgebreid keuzeproces door eigenaren gekozen voor de bouw van de 155 woningen aan de Houwerdastraat, Ripperdastraat, Rengersstraat en de Heiman Akkerstraat in de wijk Opwierde. Een deel van de woningen staat bekend als de Bronswoningen (vernoemd naar Jan Brons van de Bronsmotorenfabiek).

Wethouder Annalies Usmany-Dallinga en een bewoner knippen een lint door onder een boog met ballonnen als opening voor het paviljoen Bronswoningen in Appingedam