Schrijf je in voor het digitale gemeentenieuws!

De gemeente plaatst elke week op woensdag het gemeentenieuws in huis-aan-huisblad de Eemsbode. In het gemeentenieuws lees je allerlei actuele informatie over onze gemeente. Meld je aan voor de digitale editie van het gemeentenieuws. Dan ontvang je elke woensdag automatisch al het gemeentenieuws in je mailbox!

Aanmelden

De eerste digitale editie van het gemeentenieuws verschijnt op woensdag 2 maart. Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief door je eenmalig in te schrijven. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail. Dat betekent dat de inschrijving is gelukt.

Privacy

Voor het toesturen van de nieuwsbrief hebben wij jouw toestemming nodig om je naam en e-mailadres te gebruiken. Deze gegevens gebruiken wij alleen voor de nieuwsbrief en niet voor andere zaken. Wij bewaren deze gegevens zolang je de nieuwsbrief ontvangt.

Het is altijd mogelijk om het  abonnement op de nieuwsbrief op te zeggen. Wij verwijderen dan jouw gegevens. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan onderin de nieuwsbrief op ‘afmelden’.