Sluit aan bij de KultuurCentrale, een online ontmoetingsplek voor (amateur)kunsten

Kultuurcentrale.nl is een online ontmoetingsplek voor creatievelingen in Groningen. Houd jij je graag bezig met kunst en cultuur? Lees dan gauw verder.

Kultuurcentrale.nl is een online ontmoetingsplek voor de ruim 200.000 actieve Groningers die in hun vrije tijd kunst en cultuur (mogelijk) maken. Een koor zoekt nieuwe tenoren, een schilderclub zou graag eens willen exposeren, een toneelvereniging zoekt een locatie voor haar repetities. Maar hoe kom je in contact met de juiste mensen? Op Kultuurcentrale.nl zoeken en vinden creatievelingen elkaar eenvoudig. Iedereen kan zich gratis aansluiten bij de grootste culturele community van Groningen.

Kultuurcentrale.nl is er voor de individuele amateurkunstenaar (van street-artist tot streekzanger en van dichter tot beeldhouwer) en voor de gezelschappen (muziek- en theaterverenigingen, fotoclubs, bandjes, schildergroepen). Daarnaast is ze er ook voor locaties als dorpshuizen, kerken, theaters, galeries, kunstmarkten, kerkjes en beeldentuinen.

Profiel aanmaken

Presenteer jouw vereniging, organisatie, band of jouw eigen werk op Kultuurcentrale.nl. Met het aanmaken van een profiel op Kultuurcentrale.nl maak jij jezelf, jouw vereniging, organisatie, band of eigen werk zichtbaar!

Een persoon die een tv vasthoudt wordt geïnterviewd door een ander persoon