Uitgenodigd voor het Groninger Panel? Doe mee en laat je mening horen!

Heb jij een uitnodigingsbrief ontvangen om mee te doen aan het Groninger Panel? Meld je dan aan; jouw mening is belangrijk! Op deze manier wordt jouw stem als inwoner meegenomen om het provinciaal en gemeentelijk beleid te verbeteren.

Meld je direct aan via de website van Sociaal Planbureau Groningen.

Wat is het Groninger Panel?

Het Groninger panel bestaat uit inwoners van de provincie Groningen die hun mening geven over actuele onderwerpen die spelen binnen de provincie. Denk hierbij aan zorg, leefbaarheid en de gevolgen van de gaswinning in Groningen. Deelnemers ontvangen meerdere keren per jaar een online vragenlijst. De beantwoording van de vragen kost per keer ongeveer 10 minuten.

De mening van inwoners van Groningen

Met jouw mening zorg je ervoor dat de stem van de Groningers gehoord wordt en help je beleidsmakers en politici in de provincie Groningen om beleid te maken op basis van wat Groningers zelf willen en vinden. Het Groninger panel is een initiatief van kenniscentrum Sociaal Planbureau Groningen.

Uniek onderzoeksinstrument

Het Groninger Panel is representatief voor de Groningse bevolking van 18 jaar en ouder en is daarmee een uniek onderzoeksinstrument in Groningen. Omdat het panel een dwarsdoorsnede is van de Groninger bevolking, kunnen mensen zich niet zelf aanmelden.

Hoe is bepaald wie een uitnodiging krijgt?

Als gemeente hebben wij een steekproef getrokken onder onze inwoners. Via deze manier heeft het toeval bepaald welke inwoners van Eemsdelta wel en welke niet zijn uitgenodigd. Uitgangspunt is dat de deelnemers uit onze gemeente een anoniem maar representatief beeld geven van onze gemeente.

Is het geven van informatie veilig?

De privacy van panelleden is volledig gewaarborgd. Persoonlijke gegevens en de antwoorden die men geeft bij het invullen van de enquêtes worden vertrouwelijk behandeld door Sociaal Planbureau Groningen. De onderzoeksresultaten zijn niet te herleiden tot individuele panelleden. Jouw gegevens worden alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt.

Meld je vandaag nog aan!

Iedereen die een brief heeft ontvangen van Sociaal Planbureau Groningen is van harte uitgenodigd om lid te worden van het Groninger Panel. Heb jij een uitnodigingsbrief ontvangen? Log dan in met jouw persoonlijke inlogcode die vermeld staat in de brief. Aanmelden kan via de website van Groninger Panel.

Nieuwsbrief

Heb je geen uitnodiging ontvangen? Dan kan je alsnog op de hoogte blijven van de resultaten door je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief van het Groninger Panel.

Meer weten?

Wil je meer weten over het Groninger Panel? Bezoek de website van Sociaal Planbureau Groningen.

Flyer van het Sociaal Planbureau Groningen, waarin zij een oproep doen aan inwoners van gemeente Eemsdelta. Ze vragen of je lid wilt worden van het Groninger Panel. Er staat ook een QR-code in de flyer, die je kunt scannen als je een uitnodiging hebt ontvangen.