Update: subsidieaanvraag regeling Verduurzaming en Verbetering Groningen: hoe verder?

Update: is het je maandag niet gelukt om de subsidie van 10.000 euro voor Verduurzaming en Verbetering Groningen aan te vragen bij het SNN? De gemeenten hebben een plan. We verwachten dat dit maandag 17 januari in de loop van de dag duidelijk wordt.

Op dit moment werken de gemeenten hard om de oproepactie voor inwoners die de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen hebben misgelopen, vorm te geven.

Het bijhouden van de meldingen moet laagdrempelig en zorgvuldig gebeuren. Het blijkt meer tijd te kosten om dit technisch goed te regelen. Aanstaande maandag wordt in de loop van de dag duidelijk hoe je bij de gemeente kunt melden.

Nieuwsbericht 12-01

Is het je maandag niet gelukt om de subsidie voor Verduurzaming en Verbetering Groningen aan te vragen bij het SNN? De gemeenten hebben een plan. Vanaf morgen, donderdag 13 januari, wordt dit duidelijk.

Zoals je in de media hebt kunnen zien en lezen, hebben de gemeenten het plan opgevat dat iedereen die voor de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) in aanmerking komt, en waarbij het niet is gelukt om de subsidie afgelopen maandag bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) aan te vragen, zich kan melden bij de gemeente.

Maar hoe dat dan precies zal gaan, wordt op dit moment nog uitgewerkt. Vanaf donderdagmiddag 13 januari wordt dit waarschijnlijk duidelijk. We informeren je hierover via onder andere onze website.