Webinar Verduurzaming en Verbetering

Ben jij huiseigenaar en is jouw huis onderdeel van het versterkingsprogramma van de NCG? Of woon jij als huiseigenaar binnen het zogenaamde waardedalingsgebied? Meld je dan gauw aan voor de webinar Verduurzaming en Verbetering op donderdag 25 november of woensdag 8 december.

Webinar Verduurzaming en Verbetering

Op donderdag 25 november en woensdag 8 december organiseert Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) in samenwerking met het Regionaal Energieloket twee (dezelfde) webinars. Hierin wordt de subsidieregeling Verduurzaming en Verbetering uitgelegd. Je hoort bijvoorbeeld welke stappen je moet doorlopen om de subsidie aan te vragen. Ook leer je hoe de Huisscan van het Regionaal Energieloket gebruikt kan worden als benodigde begroting. Tot slot hoor je wat voor maatregelen je kunt nemen op het moment dat je subsidie ontvangt.

Waar kan ik mij aanmelden?

Via het formulier in een van de onderstaande links. Let op: de webinars zijn hetzelfde. dus je hoeft maar één formulier in te vullen.

Subsidie voor verduurzamen en verbeteren

Als jouw huis onderdeel is van het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en/of jouw postcode in de waardedalingsregeling valt, is de kans groot dat jij een subsidie kunt krijgen om jouw huis te verduurzamen en verbeteren. 

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor een subsidie?

Ben je een huiseigenaar met een huis in het versterkingsprogramma van NCG, die in aanmerking komt voor een subsidie? Dan ben je per brief geïnformeerd. Heb jij geen brief ontvangen, maar woon je binnen het zogenaamde waardedalingsgebied? Dan kom je misschien in aanmerking voor de subsidie van € 10.000,-.

Kijk op de website van SNN of je woning in een postcode van de waardedalingsregeling valt van Instituut Mijnbouwschade (IMG). De subsidie kan vanaf 10 januari 2022 worden aangevraagd.