Workshop ‘Je eigen invloed op geluk en welbevinden’

Op dinsdag 9 februari kun je als inwoner van de gemeente Eemsdelta een digitale workshop volgen over ‘Je eigen invloed op geluk en welbevinden’. De workshop begint om 19.30 uur en is bedoeld voor inwoners die te maken hebben met stress, rouw en eenzaamheid.

Tijdens de workshop wordt er aandacht besteed aan het thema ‘geluk en welbevinden’ en welke invloed je hierop zelf kunt uitoefenen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met situaties waar je niet voor gekozen hebt of waar je niet direct invloed op kunt uitoefenen? Hoe bewaar je jouw eigen balans in privé en werk, in zorgen voor de ander en voor jezelf, bij inspanning en ontspanning?

Monique Wijffels en Anton Roerdink, preventiewerkers van Lentis, gaan hierover met je in gesprek. Ook besteden zij aandacht aan wensen om te veranderen en welke stappen je hierin kunt maken.

Aanmelden

Deelname is gratis. Je kunt je tot uiterlijk woensdag 3 februari opgeven via Cadanz Welzijn, telefoonnummer (0596) 74 50 24 of via de mail info@cadanzwelzijn.nl. Dan krijg je ook meer informatie over hoe je de workshop kunt volgen.

Na afloop van de workshop op 9 februari kun je je opgeven voor de cursus ‘Word Psychisch Fitter’, die dit jaar ook nog plaatsvindt.

Heb je vragen?

Bel of mail ons, dan helpen we je graag verder. De gegevens staan onder deze pagina.

Cadanz Welzijn