Bezoek het Zakelijk Energieloket

Algemeen

Welkom bij het digitale Zakelijk Energieloket van de gemeente Eemsdelta. Wij zijn aangesloten bij het Regionaal Energieloket: dit is hét startpunt voor al je vragen over energiebesparing, subsidies, wet- en regelgeving en advies over de opwekking van elektriciteit. Met het digitale Zakelijk Energieloket willen we ondernemers ondersteunen bij het nemen van beslissingen rondom energiebesparing en verduurzaming.

De gemeente Eemsdelta is aangesloten bij het Regionaal Energieloket. Als ondernemer kun je hier terecht.

Zakelijk Energieloket Eemsdelta

Het Zakelijk Energieloket Eemsdelta helpt bij het maken van de juiste afwegingen voor het verduurzamen van bedrijfspanden en daarmee het toekomstbestendiger maken van je bedrijf. Daarnaast levert energie besparen vaak ook een financieel voordeel op.

Maatwerkadvies en/of ondersteuning bij het uitvoeren nodig? Op het Zakelijk Energieloket staat een overzicht van lokale en landelijke partijen. Daarnaast zijn er maatregelen te vinden op het gebied van verduurzamen en energie besparen voor verschillende sectoren, zoals voor eigenaren van winkelpanden die willen overstappen op ledverlichting.

Bezoek de website van het Zakelijk Energieloket  Eemsdelta.

Heb je vragen?

Je kunt terecht bij het Zakelijk Energieloket. Of bel of mail ons, dan helpen we je graag verder. De gegevens staan onderaan deze pagina.