DeelSlee: elektrisch deelvervoer

DeelSlee draait om betaalbaar elektrisch deelvervoer organiseren. Op dit moment zijn auto’s van DeelSlee beschikbaar in de volgende dorpen: Garsthuizen, Garrelsweer, Huizinge, Middelstum, Stedum en Loppersum.

Over DeelSlee

DeelSlee is een coöperatie die is opgericht in 2020 in de voormalige gemeente Loppersum. Het Doel van DeelSlee is om betaalbaar elektrisch deelvervoer te organiseren voor alle inwoners in dat gebied. De dorpsverenigingen, energie- en zorgcoöperaties van voorheen Loppersum en de gemeente zijn lid van de coöperatie. DeelSlee heeft geen winstoogmerk en wordt voor 100% gerund door vrijwilligers.

Hoe werkt DeelSlee?

Iedereen die woont of werkt in de voormalige gemeente Loppersum kan gebruik maken van DeelSlee.

Aanmelden (deelnemen) kan via www.deelslee.nl. Daarna kun je via een app op de telefoon een auto reserveren en gebruiken. Via de website van DeelSlee vind je ook informatie over deelnemen, reserveren, rijden en verrekenen en veelgestelde vragen (onder 'Meer info').

Nieuwe gebruikers worden desgewenst op weg geholpen door vrijwilligers van DeelSlee.

Wat kost DeelSlee?

De actuele tarieven van DeelSlee staan vermeld op www.deelslee.nl.

Meer informatie over DeelSlee

Voor meer informatie en het opvragen van informatie kun je contact opnemen met de vrijwilligers van DeelSlee via contact@deelslee.nl.

Heb je vragen?

Je kunt terecht bij de vrijwilligers van DeelSlee via Contact met DeelSlee met je algemene en specifieke vragen. 

Dit geldt ook voor contact met een autobeheerder in jouw woonplaats en voor vragen over facturen.