Energieloket

Het energieloket van de gemeente Eemsdelta geeft gratis en onafhankelijk advies over energiebesparing en energieopwekking in uw eigen woning.

De gemeente Eemsdelta is aangesloten bij het energieloket van de Groninger gemeenten. Je kunt bij dit energieloket terecht met al je vragen rond energiebesparing. Ook de contactgegevens kun je vinden via de website van het energieloket.

Energieloket van de gemeente Eemsdelta

Welkom bij het Energieloket van de gemeente Eemsdelta. De gemeente Eemsdelta is aangesloten bij het energieloket van de Groninger gemeenten: dit is hèt startpunt voor al jouw vragen over energiebesparing, zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer.

Het energieloket biedt ‘eerste hulp bij energiebesparing’ en adviseert gratis en onafhankelijk. Geef je ook ongeveer een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaar je geld, is jouw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Lastig? Dat hoeft niet: het energieloket staat graag voor je klaar!

Bezoek de website van het energieloket gemeente Eemsdelta.