Hinderapp

Inwoners van de gemeenten Eemsdelta en Het Hogeland kunnen voortaan gemakkelijker en sneller geur- en geluidsoverlast van bedrijven melden via de Hinderapp. De Hinderapp is een web-app.

Ervaar je geur- of geluidsoverlast van bedrijven in jouw eigen omgeving? Meld dat dan meteen via de Hinderapp. Via deze web-app kun je eenmalig registreren en geur- en geluidshinder direct doorgeven.

Over de Hinderapp

De Hinderapp is een web-app waarmee inwoners van de gemeenten Eemsdelta en Het Hogeland sneller en eenvoudiger geur- en geluidsoverlast van bedrijven in hun omgeving kunnen melden. De Hinderapp geeft gebruikers een overzicht van meldingen van geluids- en geuroverlast in hun eigen omgeving.

Eenvoudig in gebruik

De Hinderapp is eenvoudig in gebruik. Je hoeft maar één keer jouw gegevens in te vullen om in het vervolg direct meldingen te kunnen doen. 

Jouw gegevens zijn alleen nodig voor meldingen in de Hinderapp. Ze worden niet doorgestuurd of voor andere zaken gebruikt.

De Hinderapp is ontwikkeld door de Provincie Groningen, gemeenten Eemsdelta en Het Hogeland en de Omgevingsdienst Groningen. Registreer je eenmalig via www.hinderapp.nl.

Hinderapp
Foto: Mobiele telefoon met daarop de Hinderapp

Waarom gebruik maken van de Hinderapp?

In de Hinderapp kun je precies zien welke andere meldingen over geur- en geluidshinder er in de gemeente Eemsdelta zijn gedaan. Met gebruik van de Hinderapp help je mee om zichtbaar te maken wat er gebeurt in jouw leefomgeving. De Hinderapp geeft jou, je gemeente, de provincie Groningen en de Omgevingsdienst Groningen inzicht in de geur- en geluidshinder die inwoners ervaren van bedrijven. Dat is belangrijke informatie bij het maken van nieuw provinciaal milieubeleid.

Heb je vragen?

Bel of mail ons, dan helpen we je graag verder. De gegevens staan onder deze pagina.