Werk aan de weg

De gemeente werkt aan wegen, bruggen en langs waterwegen. Daar kan het verkeer soms last van hebben. Op deze pagina lees je meer over het werk aan de weg.

Welke wegen beheert de gemeente?

Wij onderhouden de meeste wegen en bruggen in de gemeente Eemsdelta. Het kan ook zijn dat een (water)weg wordt beheerd door de provincie, het waterschap of Rijkswaterstaat.

Wil je weten bij welke organisatie een weg in beheer is? Kijk dan op de kaart van Rijkswaterstaat. De gemeente beheert alle groene wegen.

Informatie over werk aan de weg

Informatie over werk aan de weg staat elke week in huis-aan-huisblad De Eemsbode bij het gemeentenieuws. Binnenkort zetten we op deze website meer informatie over hoe je het werk aan de weg van de gemeente kunt volgen.

Reis je door de provincie Groningen? Kijk dan op de website van Groningen Bereikbaar om te zien of je je route moet aanpassen. 

Waar is nu werk aan de weg?

Hieronder lees je de belangrijkste werkzaamheden waar het verkeer of de scheepvaart last van kan hebben. Je kunt ze ook bekijken op de wegwerkzaamhedenkaart.

Kartonbaan Appingedam

Tijdelijk afgesloten door werkzaamheden (waarschijnlijk tot de bouwvak).

Dorpen en buitengebied gebied Delfzijl

Verkeer en scheepvaart kunnen last hebben van opspattend water en vuil door reinigingswerkzaamheden aan bruggen en steigers (23 april t/m 27 augustus).

Heb je vragen?

Bel of mail ons, dan helpen we je graag verder. De gegevens staan onder deze pagina.