Wisselexposities Stadskantoor Appingedam

Algemeen

In de centrale hal van het Stadskantoor in Appingedam zijn elk jaar 4 wisselexposities. Dit noemen wij ook wel 'de Kunsthal'. De toegang is gratis. Hierdoor kan iedereen kunst komen kijken.

Hoeveel wisselexposities zijn er per jaar?

In de Kunsthal zijn 4 wisselexposities per jaar. Iedere tentoonstelling duurt 3 maanden. In 2024 exposeren de volgende kunstenaars bij ons:

  • januari tot en met maart: Petra van der Wel
  • april tot en met juni: Kunstenaarscollectief Cosis
  • juli tot en met september: Fotogroepen Delfzijl en Spijk
  • oktober tot en met december: Gertjan Scholte Albers

Wij wisselen elke 3 maanden van kunstwerken. Daarmee laten we een gevarieerd aanbod van kunstwerken zien. Zo kun je kennismaken met verschillende soorten kunst. De toegang is gratis en daardoor kan iedereen kunst komen kijken.

  • Locatie: Stadskantoor Appingedam, Wilhelminaweg 14, 9901 CM  Appingedam
  • Openingstijden: kijk onder deze pagina voor de openingstijden die op dit moment gelden.

Wie kan zijn/haar kunstwerk(en) laten zien?

Als gemeente Eemsdelta geven wij kunstenaars uit onze eigen gemeente podium om hun werk te laten zien. Deze kans geven wij ook aan kunstenaars die een band hebben met ons gebied. Kunstenaars die hun werk tentoonstellen, verkopen hun werk (meestal) ook.

Werkgroep Wisselexposities

De werkgroep Wisselexposities Kunsthal Stadskantoor Appingedam regelt alles rondom de inrichting van de exposities en het vinden van lokale kunstenaars. Zo laten zijn een zo gevarieerd mogelijk aanbod van kunstwerken zien.

Meer informatie

Wil je meer informatie of wil je je werk een keer tentoonstellen in de Kunsthal Stadskantoor Appingedam? Mail dan naar de Werkgroep Wisselexposities Kunsthal Stadskantoor Appingedam via we-ka@eemsdelta.nl.