Ondersteuning bij aardbevingen

Algemeen

De problemen rond de schadeafhandeling en versterking als gevolg van de aardbevingen hebben voor veel inwoners van het aardbevingsgebied grote impact. Hier hebben we aandacht voor.

Grote impact voor inwoners

Langdurige, ingewikkelde procedures en onduidelijkheid over je toekomst kunnen ervoor zorgen dat je stress ervaart. Je wijk, buurt of dorp is door de versterkingsmaatregelen misschien tijdelijk minder fijn om in te wonen en te leven. Je kunt bij ons terecht met je vragen en verhaal.

Onafhankelijke inwonersondersteuners

Wij hebben onafhankelijke inwonersondersteuners die voor je klaar staan om je te helpen. Loop je tegen problemen aan bij de schadeafdeling of versterking van je woning? Dan zoeken onze onafhankelijke inwonersondersteuners samen met jou naar oplossingen. Ook bij problemen op emotioneel, sociaal of financieel gebied vind je bij de inwonersondersteuners altijd een luisterend oor. Mocht het nodig zijn, dan gaan ze samen met jou op zoek naar hulp zodat je uiteindelijk zelf de draad weer op kunt pakken.

Wie zijn de onafhankelijke inwonersondersteuners?

In de gemeente Eemsdelta zijn 6 onafhankelijk inwonersondersteuners aan het werk. Ze stellen zich graag aan je voor in onderstaande video. 

Inwonersondersteuners van de gemeente Eemsdelta

Wil je een inwonersondersteuner spreken?

Stuur een mail met je vraag naar inwonersondersteuners@eemsdelta.nl. Eén van de inwonersondersteuners neemt contact met je op.

Wil je meer weten over de inwonersondersteuners? Klik dan hieronder op de afbeelding.

Inwonersondersteuners gemeente Eemsdelta

Inwonersondersteuners

Groepsfoto inwonersondersteuners Eemsdelta

De gemeente Eemsdelta beschikt over 6 inwonersondersteuners. Zij staan voor inwoners klaar om te helpen bij problemen die komen kijken bij de versterkingsopgaven.

Heb je vragen?

Bel of mail ons, dan helpen we je graag verder. De gegevens staan onder deze pagina.